Vi har i dag sendt ut pressemelding til lokalpressen om at det vil bli presentert en ny type rulletrapp på Hasselvikadagen.
Åfjord og Ørlandet har jo allerede fått annskaffet seg slike lukseriøse maskineri, så nå kan ikke vi i Rissa sitte på gjerdet å se på utviklingen.

Galskaperne, Hasselvika Transport, Joker Hasselvika og grepa sambygdninger tar nå fatt for å få til Rissa’s første rulletrapp.
Den presenteres på Hasselvikadagen 12.juli.

 

Pressemelding:

Utviklingen i etablering av rulletrapper på Fosen har gått oss Rissaværinger/Hasselvikinger hus forbi, og vi ønsker nå å ta ansvar slik at vi ikke blir hengende for langt bak Ørland og Åfjord.
Galskaperne har nå tatt initiativ til å lede en prosess for å få til Rissas første rulletrapp. Sammen med gode sambygdinger og næringslivet (Joker Hasselvika og Hasselvika Transport) er nå en ny type rulletrapp havnet på tegnebordet.
Vi har fokus på at rulletrappen skal være mer anvendelig og fleksibel enn tidligere tradisjonelle rulletrapper. Rulletrappen ville kunne gå svært langt og ha en fart på opptil 20km/t.
Målet til denne samarbeidsalliansen vi har dannet er å kunne presentere en ferdig bygd prototype av Rulletrappen på Hasselvikadagen som arrangeres 12.Juli på Hysnesfort.
For å nå målet ser vi også nødt til å ha en «kronerulling for rulletrapp», den vil finne sted på Joker Hasselvika førstkommende lørdag klokken 13:00. Hvis du ikke har med medbragte kroner kan du låne noen kroner å rulle med av oss.
Galskaperne og samarbeidspartnere ønsker alle velkommen til Hasselvikadagen 12.juli der det vil bli demo og muligheter til å prøve den nye rulletrappa i Rissa Kommune.