FacebookTwitter

Våre Venner

Vi konkurrerer sammen!

index4bilderI galskapernes verden er Solstad Gård en plass for restitusjon, tanker og lun humor.Vi har vært her i flere anledninger, og da fått muligheten til å  le, slappe av og være med trivelig vertskap og dyr. En blir involvert i dyrehold, får bli med ut på sjøen i Kultur-sjarken der det gjerne blir fremført dikt og sang. Vertskapet er av verdensklasse og en ønsker seg alltid tilbake hit! 

Besøk gjerne deres hjemmeside: http://www.solstadgaard.no/

Livsgnistrer - Tom Åge Myrhen

 Tom Åge er Galskapernes høye beskytter, og har vært en god mentor og samarbeidspartner for oss helt siden den spede begynnelse. Han er den første vi går til for råd, og han stiller alltid opp. Med erfaringen han har fra hundrevis av foredrag, galskap og Lucky Næroset er det absolutte en mann vi anbefaler deg å ta kontakt med.

 Mer info om Tom Åge finner du på: http://livsgnistrer.no/

tom

 

skolopenderVictoria og Toni har vi truffet alt for sjelden, men du verden hvor inspirerende det er å treffe dem. Biologer vil aldri være det samme etter du har truffet disse to. De har et stort engasjement for dine problemstillinger og er lett med på de fleste diskusjoner for å dra frem de merkeligste fakta,  løsninger og forklaringer som faktisk stemmer.

De driver SKOLOPENDER AS som er et lite firma med et stort virkefelt. I kjernen av all deres virksomhet ligger biologien, men de strekker sine tusen bein langt i deres forståelse av hva som er biologi, og de har vanskelig for å se forskjell på jobb og fritid.

Se gjerne innom deres hjemmeside: http://www.skolopender.no/

LivLand Gård - Roy Inge Eilertsen

225km nord for Svolvær ut mot Lofotens ytterside, ligger den lille bygda Sandsletta.
Se kart her 

I naturskjønne omgivelser har Anne Hanssen og Roy Eilertsen sammen med sin familie etablert eventyrlandet LivLand. En makeløs verden basert på fantasi, galskap og humor. Her tilbyr de berikende natur- og kulturopplevelser som garantert vil sette spor. 

Det er aldri kjedelig i nærheten av Roy. Han er en høyreist, grasiøs, galskapende gledesspreder som mestrer bruken av verktøyene humor og galskap til fulle

 

roy

terjeVeien fra ide til handling er svært kort i Terjes verden. Han er en veldig aktiv andrehjelper og produserer en rekke remedier for bekjempelse av bl.a. grinebiting og furting. Oppmuntring, begeistring, pådriv og glød er noen stikkord som beskriver Terje og hans virksomhet.

Terje er aktiv Galskaper, og med i vårt andrehjelpskorps! 🙂

http://www.godt-gjort.no/

 

AneAne er fullstendig avhengig av garn og ledende produsent av sosiale antenner. Hun er alltid en positiv og optimistisk humørspreder som aldri mister bakkekontakten og er en oppmuntrer av første grad.

Ane er aktiv Galskaper, og med i vårt aktive andrehjelpskorps! 🙂

Les mer på: http://www.bakkekontakten.no/

bonde1En av bøkene til Geir "Fem ballongar og eit piggsvin" har blitt et pensum for oss i Galskaperne.

Når du har et knippe med gode ideer ( ballonger) så ligg det alltid et piggsvin ( bygdedyr) og velter seg inn mot ballongene for å sprekke de. Diskusjonen i boka går på hvor mange ballonger som må til for å kverke et piggsvin.. 

Galskaperne samarbeider med Geir igjennom Kreativitetsaksleratoren og Livsverkene, og hver treffpunkt ender opp i fantastiske resultater!

Les mer på: Http://www.humorbonden.no

halvorMotarbeider.no oppsto under en mislykket medarbeidersamtale høsten 2002, og siden den gang har Halvor prøvd å få selskapet til å gå konkurs uten hell. Han har forsøkt å registrere seg i Brønnøysundregisteret som Dårlig Leder, men sliter med byråkratiet som mener det ikke finnes noe som heter det. Kun daglig leder eller Administrerende Direktør.

Halvor reiser rundt til bedrifter for å holde motarbeidersamtaler, og organisasjonsforverrende tiltak slik som frustrasjonsheving og misforståing.

For bedrifter som sliter i medvind har han et godt råd: SNU DEG!

For oss i galskaperne har Halvor er en god samarbeidspartner, og rådgiver.

Les mer på: http://www.motarbeider.no

motarbeider